Zana Maseluta

In Romania, accesul la servicii de educatie privind igiena orala si la tratamente stomatologice dedicate copiilor cu autism este in acest moment aproape inexistent.

Din cauza celor trei componente care alcătuiesc problematica dificila: resursa umana, dotarea cabinetelor şi copilul propriu-zis care necesită un tratament deosebit de adecvat formei sale de boală se estimeaza ca nici 2% dintre copii cu dizabilităţi nu au acces la servicii stomatologice.

Proiectul Zana Maseluta isi propune sa faciliteze accesul la tratament stomatologic pentru copii cu autism si alte afectiuni asociate (desensibilizare progresiva si tratament, fara anestezie generala).

Scopul proiectului consta in cresterea calitatii vietii si imbunatatirea starii de sanatate a copiilor cu TSA beneficiari ai ASPA.

Fiecare donatie in valoare de 100 lei va acoperi tratamentul stomatologic de baza pentru fiecare mic pacient.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

17

Suma:

1,760 RON

Evenimente fundraising

05 May 2018

EcoMaraton ~ 2018

In beneficiul: Zana Maseluta

Pasiunea pentru munte, natură și alergare, entuziasmul organizatorilor și al participanților și obiectivele inițiale cu care a pornit acest proiect, rămân cele mai motivante lucruri. 

1,760 RON

Suma:

1

Galantomi:
17 Donatii

Pagini fundraising

Alerg pentru copii cu autism

Buna! Sunt Cezara si astept cu nerabdare sa alerg primul meu maraton montan. Iubesc natura si imi place sa cred ca muntele este a doua mea casa. Stiu

3,000 RON Target
1,760 RON Suma
17 Donatii
58.666666666667% Complete